WW2BAM - Our Story

A journal about friendship and camaraderie among Filipino trivia enthusiast in the cyberworld.

Sunday, July 03, 2005

Who am I?

Name: games master koz Date Posted: Jun 24, 03 - 3:32 PM
New Game called "Who am I?"
--------------------------------------------------------------------------------

The object is to identify the chatter's nickname by the given clue. The clue will be some form of modification to the nickname or translating the nickname to either tagalog if it's english or english if it's tagalog.

For example...
Month of the year + Pistol = May + Gun = Megan...
Di kayang mabuhay ng wala ang aking saplot = Can't Live without my panty


The person who gets the answer must post the next clue...

OK ...Game

Q === Argent + a type of canine, Who am I ?


1. Date: 06/24/03 03:48:59 PM
Name: celes
argent= silver + a type of canine =fox = SILVER FOX

Next Q:solicits clients for a prostitute + a male parent + enlightened one
--- --- --- --- --- --- ---


2. Date: 06/24/03 04:09:06 PM
Name: who_ever_calls_u_silisbian
prosti solicitor - pimpmale parent - daddyenlighten one - buddaypimp_daddski_buddski

Next Q: a rodent lost in a red planet?
--- --- --- --- --- --- --- --- ---
3. Date: 06/24/03 04:17:51 PM

Name: games master koz a rodent lost in a red planet? = Answer: Mouse on Mars...

Next:: small member of the comic strip Archie
--- --- --- --- --- --- --- --- ---


4. Date: 06/24/03 04:27:56 PM
Name: celes
Ans: little jughead


Next Q: staple food in the phils + young man
--- --- --- --- --- --- --- --- ---


5. Date: 06/24/03 04:43:14 PM
Name: who_ever_calls_u_silisbian
Ans: rice_boi


Next Q: no to existence if deprived of my intimate apparel
--- --- --- --- --- --- --- --- ---


6. Date: 06/24/03 04:48:26 PM
Name: games master koz
Ans: can't live with out my panty....

Next Q: overly youthful

--- --- --- --- --- --- --- --- ---

7. Date: 06/24/03 05:03:25 PM
Name: who_ever_calls_u_silisbian
Ans: toyang



Next Q: crooked elbows + rough and wild tribes
--- --- --- --- --- --- --- --- ---
8. Date: 06/24/03 05:08:12 PM

Name: celes Ans: komang the barbarian

Next Q: demented/crazy in the corner ( either female or bakla )

--- --- --- --- --- --- --- --- ---
9. Date: 06/24/03 06:08:47 PM

Name: dina bumblebee
Ans: demented = baliw corner = sulok =BALIW SA SULOK

Q: nalilitong sapatos
--- --- --- --- --- --- --- --- --->
10. Date: 06/24/03 10:15:44 PM

Name: insomniacf
Answer: confused shoes


Q: i am looking for fair-skinned daughter of juan dela cruz = ????
--- --- --- --- --- --- --- --- ---

11. Date: 06/24/03 10:44:14 PM Name: dina bumblebee
Answer: HANAPKOTISAYNAPINAY

Next Q: Ako ay tunay na iyo.
--- --- --- --- --- --- --- --- ---

12. Date: 06/24/03 11:37:02 PM
Name: jae
Sagot: Mdefinitelyyours

Next Q: awful lass Apeng's-female-counterpart-name
--- --- --- --- --- --- --- --- ---
13. Date: 06/25/03 03:07:06 AM

Name: Pemp

Answer: who else but my lovely behbeh, epanglicious

this chatter happens to be one of my idols in the room, here goes: (place where you keep animals) + (pinoy spelling of what chickens do to eat something from the ground (or something that icarus wishes he had as part of his sex change operation - one syllable)) + (musical note) + (what is the male counterpart of a cow?) = ___________

--- --- --- --- --- --- --- --- ---
14. Date: 06/25/03 09:41:53 AM

Name: megan24ph

zoopektibul... tama ba spelling? , that's duy for short or "doris"

Q: house of sardines (tagalog spelling) + singular of boobs (slang version) + one of the 3 stooges (less e) ano ba yan?
--- --- --- --- --- --- --- --- ---
15. Date: 06/25/03 10:24:39 AM

Name: games master koz
Kan + Tits + mo = Katitmo


Q: no anymore + bigger version of a honey seeking insect
===================
16. Date: 06/25/03 01:45:45 PM

Name: celes
Answer: dina bambolbi


Q: short for "typographical error" + partner in crime of king ( not the concubines)

===================
17. Date: 06/25/03 02:23:05 PM

Name: foxy_grandma
Answer: .....typokwin


Q: spanish courtesy title for a married woman+ scramble->matilda
===================


18. Date: 06/25/03 04:07:36 PM
Name: Pemp
Answer: senoramaldita

one of my all time favorite characters (and secret best friend) in the room:
place formerly called the sandwich islands + not girl but a ___ (isleng spelling) = _______ ___


===================
19. Date: 06/25/03 04:39:49 PM

Name: ninja_komang

Answer: hawaiian_boi
===================
Q: person with prolonged and usually abnormal inability to obtain adequate sleep + 6th letter of the alphabet


===================
20. Subject: Re: who i am game (cont)

Name: Pickachu
Date Posted: Jun 25, 03 - 9:44 PM

ans: insomniacF

-end of game-
--------------------------------------------------------------------------------


0 Comments:

Post a Comment

<< Home